TEUFELBERGER är en internationell koncern med mer än 220 års erfarenhet. TEUFELBERGER tillverkar ståltrådslinor för linbanor och kranar, men strängsprutar också bandningsprodukter av plast och snören för balpressar. Vår tredje specialitet är syntetisk fiber, och vi tillverkar fiberrep för båtbranschen, industriella högprestandarep, rep för skogsbruk, rep för andra tekniska användningsområden, selar och rep för personlig fallskyddsutrustning och trädskötsel samt omflätningsprodukter i komposit och metall-komposit-kopplingar.

LINOR FÖR KRANAR

Vi erbjuder både rotationsfria och rotationsfattiga linor för alla typer av kranar, även mobila och offshore. Olika grader av kompaktering och brottstyrka.

Mer produktinformation finner du på TEUFELBERGER hemsida ( engelska )

LINOR FÖR GRUVOR

Om du behöver överlinor, underlinor eller guidelinor för dina schakt så kan vi erbjuda det mesta. Se produktbladen nedan. Vi erbjuder också linor till lingrävare för dagbrott.

Mer produktinformation finner du på TEUFELBERGER hemsida ( engelska)

FALLSKYDD

Vi erbjuder alla typer av fallskydd och tillbehör till dessa. Vi har en del hemma för utprovning och alla våra tekniker använder Teufelbergers fallskydd.

Mer produktinformation finner du på TEUFELBERGER hemsida ( tyska ) 

line

 

Tveka inte att komma in med förfrågningar, vi matchar det mesta och kan självklart även erbjuda montage och utbyten.