JOBBA HOS OSS

Med kundens affärer och säkerhet i fokus kan vi erbjuda de bästa lösningarna och vi levererar allt från material och montage till service och support.

Vi stannar aldrig. Vi tror på utveckling och att det alltid finns utrymme för mer att lära. Genom vår akademi finns det goda möjligheter att växa inom Cranex där ansvar följer erfarenhet och kunskap.

 
 

CRANEX AKADEMI

Ett utbildningsprogram som pågår under hela anställningstiden.

cranex-11.jpg
 
 

LEDIGA TJÄNSTER

Vi räds inte. Vi motiveras av utmaningen och är lösningsorienterade. Vårt mål att erbjuda 100% funktion till kunderna, det är det som tar oss framåt.

Är du en av oss?


Servicetekniker till Luleå och Kiruna

 
 

 
 

Servicetekniker el och mek

 

Cranex Akademi

cranex-12.jpg

För att möta marknadens behov av kompetens och samtidigt ge dig den bästa möjliga utbildningen har vi skapat Cranex Akademi.

Ett utvecklingsprogram som pågår under hela anställningstiden. Ett säkert sätt att utvecklas — individuellt och tillsammans med företaget.

Akademin består av fem steg som strukturerat leder dig från nyanställd till en expert hos Cranex. Din grund läggs av utbildning inom arbets- och säkerhetskrav för att sedan ge dig en mer personlig inriktning – specialist eller ledare. Vi stannar aldrig, det finns alltid utrymme för mer kunskap.

 
background-black.jpg
 
 

ORD FRÅN MEDARBETARE

När jag hör ”Cranex är bra” på stan blir jag stolt.

Under sina tre år på gymnasiet läste Simon Ponga industriteknik med svetsinriktning. Efter att ha varit vikarie hos LKAB sökte han sig till Cranex där han nu varit anställd i två år.

– Jag trivs väldigt bra. Vi har en god stämning, vi stöttar varandra och har en bra feedback-kultur. Vi lär av varandra för att bli bättre på det vi gör.

Som anställd hos Cranex känner sig Simon som en viktig kugge i ett sammansvetsat team. Tillsammans med kollegorna är han med och driver företaget framåt och jobbar för hög kvalitet och med ständig återkoppling till kunden.

– Jag gillar kundkontakt och att alltid hitta nya problemlösningar. När jag hör ”Cranex är bra” på stan blir jag stolt.

Idag är Simon stationerad i Kiruna där Cranex bland annat har ett serviceavtal med LKAB. Redan efter ett år i företaget fick han fått ta ett allt större ansvar och en mer utvecklad roll.

– Hos Cranex finns det goda möjligheter att växa. Jag har fått ett utökat förtroende och har börjat hålla i projekt och kontakter med underentreprenörer och kunder. Det känns bra att få kunna styra sitt arbete mer självständigt och ta eget ansvar.

Simon är 23 år och började sin yrkesbana på Cranex som servicetekniker. Idag arbetar han som beredare & planerare i Kiruna.

 

Är du vår nästa medarbetare?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som kan stärka vårt team och göra oss ännu vassare.