Cranex blir huvudsponsor till VildaKidz

CR180416-764 (1).jpg

2015 grundades VildaKidz, en ideell förening som bjuder in alla barn, behövande och icke-behövande, till att skapa en meningsfull fritid. Nu går Cranex in som huvudsponsor i det ständigt växande projektet.

Att utsatta barn ska kunna delta i aktiviteter utan att känna sig uteslutna är VildaKidz hjärtefråga. I Norrbotten är det idag 8% av barnen som lever under svåra ekonomiska förhållanden. För Cranex är det en självklarhet att hjälpa till när det är möjligt.

- VildaKidz arbete skapar förutsättningar för att fler barn ska må bra, det ger effekt idag och framförallt på lång sikt. Både för enskilda individer och samhället i stort.

I tider som dessa tycker vi dessutom att det är extra viktigt att bidra till en mer inkluderande värld, där alla är välkomna. Vi är stolta sponsorer av VildaKidz, säger Johan Gustafsson, VD på Cranex.

Tillsammans kan vi göra skillnad på riktigt, direkt på plats här i Norrbotten. Barnen är vår framtid och det är så kul att Cranex vill sponsra vårt arbete, det betyder att vi kan hjälpa ännu fler. Stort tack Cranex, säger Anna Karlsson, VildaKidz.

Johanna Öhman